Werkwijze
Corvie loopbaancoaching

Persoonlijk aspect

“Het gevoel om jezelf te kunnen
omarmen, dat gun ik iedereen”

Drink een kop koffie met me en ervaar zelf hoe het is om met mij in gesprek te zijn. Vanuit mijn eigen ervaringen als ambitieuze jonge vrouw kan ik een spiegel zijn voor vele young professionals. In tien jaar tijd heb ik mezelf opgewerkt tot leider binnen een commercieel bedrijf. Het hoogtepunt van mijn carrière is echter niet deze functie, maar de weg die ik heb afgelegd om daar te komen. Ik heb pieken en dalen gekend in een maatschappij waar de druk hoog is. Door over mijn onzekerheid en perfectionisme in gesprek te gaan met een coach, heb ik mezelf leren kennen en bovenal mezelf leren accepteren als uniek persoon. Dit, in combinatie met mijn positiviteit, empathisch vermogen, nieuwsgierigheid en twee luisterende oren heb ik inmiddels al vele coachees en collega’s handvaten mogen aanreiken in hun eigen zoektocht naar zichzelf. Het gevoel om jezelf te kunnen omarmen, dat gun ik iedereen en is het mooiste cadeau dat ik iemand mag geven!

Voor werkgevers

Ga voor de beste versie van jouw werknemers

 

Elke werknemer heeft onbenutte potentie. Daarin investeren levert aantoonbaar rendement op.

Corvie bekijkt graag samen hoe we het talent binnen jouw bedrijf verder kunnen laten ontwikkelen en hoe we jouw personeel vitaal en betrokken kunnen houden. Investeer als bedrijf in een coach en geef je werknemers het mooiste cadeau wat er is. Zelfinzicht en zelfvertrouwen! Zie het als een aanvulling op de arbeidsvoorwaarden. Aandacht voor de gezondheid van je mensen vergroot de duurzame inzetbaarheid. Deze investering die je in hen doet zullen ze namelijk niet snel vergeten!

Anders dan loopbaanbegeleiding is Corvie loopbaancoaching erop gericht werknemers binnen het huidige bedrijf weer (of meer) ‘gelukkig’ te laten worden. Je kunt Corvie inzetten voor een traject of kies ervoor om op wekelijkse of maandelijkse basis een coach beschikbaar te stellen.

"Corine is een fijne, persoonlijke coach die écht luistert en daardoor een passend traject weet aan te meten. De lessen die ik uit de sessies heb mogen halen, zal ik voor altijd met me meedragen. Ook wanneer ik behoefte had aan iets anders dan wat eigenlijk gepland stond, wist ze goed te schakelen en toont daarmee kennis van zaken."

"Ontzettend fijn het traject bij Corvie! Erg blij dat ik dit gedaan heb. Het heeft veel inzichten gebracht. Ze is erg goed met de juiste vragen stellen, zodat je een stapje verder moet nadenken. Super fijne en vooral veilige sfeer. Ik zou het een ieder aanraden om met Corine aan de slag te gaan."

"Gepassioneerd, empathisch, professioneel en collegiaal. Corine creëert een omgeving van vertrouwen en openheid, waarin iedereen zich vrij voelt om ideeën en zorgen te delen. Haar diepgaande kennis en inspirerende aanpak helpen anderen om hun volledige potentieel te bereiken. Als je op zoek bent naar begeleiding bij loopbaanontwikkeling en het vergroten van vertrouwen, kan ik Corine ten zeerste aanbevelen."

“Dankzij Corine Visser heb ik het gevoel dat ik weer de beste versie van mezelf aan het worden ben!”

“Toen ik bij Corine Visser kwam voelde ik me op mijn gemak door haar open houding en enorme inlevingsvermogen. Haar gerichte, objectieve vraagstelling zorgt dat je echt zelf aan de bak moet. Corine Visser begeleidt je hierin op positieve wijze en met persoonlijke aandacht. Naast de diepe gesprekken was er ook genoeg tijd om stil te staan bij hoe je jezelf in sommige situaties voelt. Zoveel prettiger dan alleen maar praten. Met de coaching van Corine Visser zet ze in op het hoogst haalbare. Een echte aanrader.”

"Ze heeft een uniek talent om mensen te motiveren en hen te begeleiden bij het ontdekken en benutten van hun sterke punten. Als je op zoek bent naar een loopbaancoach die niet alleen over de juiste expertise beschikt, maar ook een warme en ondersteunende benadering heeft, dan raad ik Corine ten zeerste aan."

Voor werknemers

Ga voor de beste versie van jezelf

Loopbaancoaching kun je zien als je loopbaan een boost geven en daarmee ook jezelf.

Het gaat over jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en het effectiever en efficiënter realiseren van je doel. In dit geval is loopbaancoaching erop gericht om meer werkgeluk te krijgen binnen het huidige bedrijf. Denk dan ook aan arbeidsgerelateerde coaching vraagstukken, zoals effectieve communicatie, focussen, delegeren, nee leren zeggen, omgaan met teleurstellingen of het geven van feedback.

Na een coaching traject weet je meer over jezelf. Wat jouw sterke en zwakke kanten zijn en deze ook te herkennen en te benoemen. Wat energie oplevert en wat energie kost en hoe dit door te vertalen in je werk. En je kan jezelf beter beoordelen en waarderen. Je kunt vanuit jezelf een coach traject bij Corvie starten, maar in veel gevallen kan je werkgever hier budget voor vrij maken.    

Hoe werk ik

Mijn doel is dat de coachee zichzelf beter leert kennen

Stap 1

Doelstellingen & Actieplan

Ik start altijd vanuit een doelstelling; wat wil de coachee bereiken? Waarom is dit belangrijk en wat voelt de coachee als hij of zij dit heeft bereikt? Vervolgens gaan we kijken of er al eerder acties zijn ondernomen om richting het doel te gaan bewegen en waarom dit wel of niet is gelukt. Mogelijke oplossingen worden in kaart gebracht en samen stellen we een actieplan op met daarin een centrale coachingsvraag.

Stap 2

Onderzoek

Belangrijk is dat een coachee zichzelf beter leert kennen. Waarom ervaart de coachee een probleem, wat is zijn of haar gedrag en hoe voelt die persoon zich. Je identiteit wordt gevormd door drie dingen; het gen dat je meekrijgt bij je geboorte, je opvoeding en invloeden vanuit je sociale omgeving. Oftewel wat zijn je normen en waarden. Samen zullen we laagje voor laagje gaan afpellen.

Stap 3

Zelfinzicht versterken

Mijn rol als coach is om handvatten aan te reiken en geen advies te geven. Samen vertalen we de verkregen inzichten naar de praktijk. Alles draait om het vergroten van het zelfinzicht van de coachee. Mijn kracht is dat ik niet alleen praat met mijn coachees, maar dat ik op interactieve wijze coachees in het hier en nu laat komen, waardoor ze de coaching zullen ervaren alsof ze midden in een echte situatie zitten. 

Persoonlijke inzichten worden vertaald naar de praktijk

Als coachee krijg je praktische handvatten aangereikt

Kennismaking

Voor een succesvol traject is het belangrijk dat de coachee zich vertrouwd voelt. Laten we kijken of er een klik is tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Analyse

Wat is het doel van de coachee? Mogelijke oplossingen worden in kaart gebracht en samen stellen we een actieplan op met een centrale coachingsvraag.

Ontwikkeling

De coachee heeft zelf de regie in handen tijdens de gesprekken. Het huiswerk zorgt ervoor dat de coachee zelfstandig bezig is met zijn of haar ontwikkeling.

Evaluatie

Bij aanvang van elk gesprek kijken we terug op de afgelopen weken. Wat ging er goed en wat niet? In het laatste gesprek pakken we terug op de centrale coachingsvraag.

Nieuwsgierig geworden?

Kom direct in actie door op de onderstaande knop te klikken.

Klik hier om mij te bellen

Contactformulier

Wil je meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand contactformulier in en er wordt binnen 24 uur contact met je opgenomen.

6 + 9 =

Bedrijfsfilosofie

De missie van Corvie is om de coachee zichzelf weer te laten omarmen. Kom erachter waarom je bent wie je bent en waarom je doet wat je doet. Vergroot je zelfinzicht, zelfvertrouwen en daarmee je zelfacceptatie. 

Bedrijfsgegevens

BTW: NL004579505B22
KVK: 88299740
IBAN: NL07RABO0319654117

Contactgegevens

Dirkappel 35
4255 JT Nieuwendijk
Nederland

+31 (0)6 198 536 50
info@corvie.nl