Werknemers
Ga voor de beste versie van jezelf

Corvie voor werknemers

Pak de regie over je eigen leven terug

Mijn belangrijkste uitgangspunt is dat je jezelf beter leert kennen. Waarom ervaar je een probleem, hoe uit zich dit in jouw gedrag en hoe voel je je hierbij. Mijn rol als coach is om handvaten aan te reiken en geen advies te geven. We zullen samen de verkregen persoonlijke inzichten vertalen naar de praktijk, zodat je de wezenlijke stappen kan zetten in de praktijk. Alles draait om het vergroten van jouw zelfinzicht!

 

Waarom een coach

Voor een juiste balans tussen werk en privé

 

Voel je stress opkomen alleen al bij het zien binnenkomen van een nieuwe e-mail?

Heb je het gevoel dat je steeds moet huilen als er op je werk weer iets tegenzit of iemand je aanspreekt? Ga je niet met een voldaan gevoel naar huis? Blijft de werkdag ’s-nachts door je hoofd spoken en ben je vroeg wakker? Geen zin om aan de dag te beginnen? Ben je moe en heb je nergens geen energie meer voor? Durf je niet voor jezelf op te komen? En al helemaal niet je collega op zijn of haar gedrag aan te spreken?

Kun je de bovenstaande vragen bevestigend antwoorden dan is het tijd om in actie te komen. Pak de regie over je eigen leven terug en zorg dat werk en privé weer in balans komt.  Je kunt vanuit jezelf een coach traject bij Corvie starten, maar in veel gevallen kan je werkgever hier budget voor vrij maken.

"Corine is een fijne, persoonlijke coach die écht luistert en daardoor een passend traject weet aan te meten. De lessen die ik uit de sessies heb mogen halen, zal ik voor altijd met me meedragen. Ook wanneer ik behoefte had aan iets anders dan wat eigenlijk gepland stond, wist ze goed te schakelen en toont daarmee kennis van zaken."

"Ontzettend fijn het traject bij Corvie! Erg blij dat ik dit gedaan heb. Het heeft veel inzichten gebracht. Ze is erg goed met de juiste vragen stellen, zodat je een stapje verder moet nadenken. Super fijne en vooral veilige sfeer. Ik zou het een ieder aanraden om met Corine aan de slag te gaan."

"Gepassioneerd, empathisch, professioneel en collegiaal. Corine creëert een omgeving van vertrouwen en openheid, waarin iedereen zich vrij voelt om ideeën en zorgen te delen. Haar diepgaande kennis en inspirerende aanpak helpen anderen om hun volledige potentieel te bereiken. Als je op zoek bent naar begeleiding bij loopbaanontwikkeling en het vergroten van vertrouwen, kan ik Corine ten zeerste aanbevelen."

“Dankzij Corine Visser heb ik het gevoel dat ik weer de beste versie van mezelf aan het worden ben!”

“Toen ik bij Corine Visser kwam voelde ik me op mijn gemak door haar open houding en enorme inlevingsvermogen. Haar gerichte, objectieve vraagstelling zorgt dat je echt zelf aan de bak moet. Corine Visser begeleidt je hierin op positieve wijze en met persoonlijke aandacht. Naast de diepe gesprekken was er ook genoeg tijd om stil te staan bij hoe je jezelf in sommige situaties voelt. Zoveel prettiger dan alleen maar praten. Met de coaching van Corine Visser zet ze in op het hoogst haalbare. Een echte aanrader.”

"Ze heeft een uniek talent om mensen te motiveren en hen te begeleiden bij het ontdekken en benutten van hun sterke punten. Als je op zoek bent naar een loopbaancoach die niet alleen over de juiste expertise beschikt, maar ook een warme en ondersteunende benadering heeft, dan raad ik Corine ten zeerste aan."

Wanneer een coach

Als je vastloopt in je werk

Na een coaching traject weet je meer over jezelf.

Wat jouw sterke en zwakke kanten zijn en deze ook te herkennen en te benoemen. Wat energie oplevert en wat energie kost en hoe je dit kunt door vertalen in je werk. En je kunt jezelf beter beoordelen en waarderen. Voorbeeld vraagstukken zijn: stress klachten, burn-out, perfectionisme, meer los kunnen laten van verantwoordelijkheidsgevoel, planning (omgaan met deadlines en prioriteiten stellen), conflicten op de werkvloer, ontdekken waar je krachten liggen en effectieve communicatie (zoals focussen, delegeren, nee-zeggen, feedback geven en omgaan met teleurstellingen).  

Hoe werk ik

Mijn doel is dat de coachee zichzelf beter leert kennen

Stap 1

Doelstellingen & Actieplan

Ik start altijd vanuit een doelstelling; wat wil de coachee bereiken? Waarom is dit belangrijk en wat voelt de coachee als hij of zij dit heeft bereikt? Vervolgens gaan we kijken of er al eerder acties zijn ondernomen om richting het doel te gaan bewegen en waarom dit wel of niet is gelukt. Mogelijke oplossingen worden in kaart gebracht en samen stellen we een actieplan op met daarin een centrale coachingsvraag.

Stap 2

Onderzoek

Belangrijk is dat een coachee zichzelf beter leert kennen. Waarom ervaart de coachee een probleem, wat is zijn of haar gedrag en hoe voelt die persoon zich. Je identiteit wordt gevormd door drie dingen; het gen dat je meekrijgt bij je geboorte, je opvoeding en invloeden vanuit je sociale omgeving. Oftewel wat zijn je normen en waarden. Samen zullen we laagje voor laagje gaan afpellen.

Stap 3

Zelfinzicht versterken

Mijn rol als coach is om handvatten aan te reiken en geen advies te geven. Samen vertalen we de verkregen inzichten naar de praktijk. Alles draait om het vergroten van het zelfinzicht van de coachee. Mijn kracht is dat ik niet alleen praat met mijn coachees, maar dat ik op interactieve wijze coachees in het hier en nu laat komen, waardoor ze de coaching zullen ervaren alsof ze midden in een echte situatie zitten.

Persoonlijke inzichten worden vertaald naar de praktijk

Als coachee krijg je praktische handvatten aangereikt

Kennismaking

Voor een succesvol traject is het belangrijk dat de coachee zich vertrouwd voelt. Laten we kijken of er een klik is tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Analyse

Wat is het doel van de coachee? Mogelijke oplossingen worden in kaart gebracht en samen stellen we een actieplan op met een centrale coachingsvraag.

Ontwikkeling

De coachee heeft zelf de regie in handen tijdens de gesprekken. Het huiswerk zorgt ervoor dat de coachee zelfstandig bezig is met zijn of haar ontwikkeling.

Evaluatie

Bij aanvang van elk gesprek kijken we terug op de afgelopen weken. Wat ging er goed en wat niet? In het laatste gesprek pakken we terug op de centrale coachingsvraag.

Nieuwsgierig geworden?

Kom direct in actie door op de onderstaande knop te klikken.

Klik hier om mij te bellen

Contactformulier

Wil je meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand contactformulier in en er wordt binnen 24 uur contact met je opgenomen.

14 + 2 =

Bedrijfsfilosofie

De missie van Corvie is om de coachee zichzelf weer te laten omarmen. Kom erachter waarom je bent wie je bent en waarom je doet wat je doet. Vergroot je zelfinzicht, zelfvertrouwen en daarmee je zelfacceptatie. 

Bedrijfsgegevens

BTW: NL004579505B22
KVK: 88299740
IBAN: NL07RABO0319654117

Contactgegevens

Dirkappel 35
4255 JT Nieuwendijk
Nederland

+31 (0)6 198 536 50
info@corvie.nl