Vitaliteitsprogramma

voor werkgevers 

Samenwerking Corvie en Vitaliteitscentrum Sportivity

Investeer in gezonde en gelukkige werknemers

“Aandacht voor de gezondheid van je werknemers vergroot de duurzame inzetbaarheid. En wij, Corvie en Vitaliteitscentrum Sportivity, kunnen je daarbij helpen. Vanuit onze passie en eigen ervaringen kunnen we een spiegel zijn voor onze cliënten op het gebied van bewegen, gezonde voeding en mentale gezondheid, zowel preventief als casus gericht.”

Hoe vitaal is jouw bedrijf

Waarom investeren in vitaliteit?

Met dit vitaliteitsprogramma investeer je als werkgever in de duurzame inzetbaarheid van je personeel door middel van sporten, persoonlijke ontwikkeling en voedingsadvies. Het doel is om mensen (weer) energievol en krachtig in het leven te laten staan. Investeren in vitaliteit draagt bij aan gezonde en gelukkige werknemers, dat ze effectief, productief en creatief zijn. Het vergroot de betrokkenheid onder je werknemers, er is minder ziekteverzuim, het trekt nieuw talent aan en het zorgt voor een betere team dynamiek.

Groepsverband versus individueel

De mogelijkheden van ons vitaliteitsprogramma

Optie 1

Vitatraining

De vitatraining is een (gezamenlijke) ‘start’ waarmee jij jouw werknemers kennis kan laten maken met vitaliteit. Deze training wordt in een dagdeel gedaan en laat je kennis maken met boksen* (observeren van gedrag en houding) en coachen (wat zijn jouw kwaliteiten). Natuurlijk leggen we uit wat vitaliteit nu precies inhoud en sluiten we af met een gezonde lunch waarbij we uitleggen wat gezond eten nu eigenlijk betekent. Het resultaat hiervan is bewustwording door eigen ervaringen, inzicht in eigen handelen en leren van anderen.

 *Het boksen kun je ook vervangen door een groepsles en/of egym fitness

Optie 2

Vitamenu

Als werkgever wil je (na deze training) blijven investeren in vitaliteit, maak dan een keuze uit ons vitamenu:

❑ Fitness abonnement

❑ Coaching op zelfontwikkeling (pro-actief)

Personal training of small group training

❑ Voedingsadvies

Optie 3

Individueel vitatraject

Bij het individuele vitatraject gaan we aan de slag met een gerichte casus. Dit doen we door coaching te combineren met boksen. Met een paar sessies heeft de coachee meer zelfinzicht, kunnen ze beter omgaan met emoties, hebben ze meer zelfvertrouwen, een betere weerbaarheid, kunnen ze beter omgaan met veranderingen en is er een betere balans tussen werk en privé.

“We gaan niet lekker boksen, maar gericht op zoek naar wat jou belemmert terwijl je beweegt.”

Corvie 

Waarom coaching?

Geest en lichaam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom combineren we onze expertises op het gebied van sport, voeding en coaching op werkgeluk. Buiten het feit dat iedere werknemer onbenutte potentie heeft, is zelfontwikkeling de belangrijkste drijfveer van werknemers om bij een bedrijf aan de slag te gaan of om bij een bedrijf te blijven. Daarnaast zie je dat steeds meer werknemers last hebben van mentale klachten, zoals overspannenheid en burn-out. Investeer in een vitaliteitsprogramma en daarmee voor een goede positionering van jouw werkgeverschap.

Sporten en voedingsadvies

Vitaliteitscentrum Sportivity

Wij zien training als onmisbaar om onszelf positief te blijven ontwikkelen en duurzaam te leven. Bewegen is voor ons niet vervelend of vermoeiend, maar één van de leukste en beste dingen die we voor onszelf kunnen doen. Een paar keer per week trainen zorgt er al voor dat we elke dag vooruitgaan. Bij Sportivity Werkendam kan bewegen weer je favoriete tijdsbesteding worden en leer je hoe je het beste uit jezelf kunt halen. Wij streven naar een persoonlijke sfeer, service, een plek waar je je op je gemak voelt en kunt socializen. Daarbij krijg je professioneel advies en persoonlijke begeleiding van ons gastvrije team. Of je nu komt voor afslanken, spieropbouw, conditie, revalidatie of ontspanning, onze instructeurs helpen je daar graag bij. Jong of oud, beginnend of gevorderd, bij ons ben je op het juiste adres.

Nieuwsgierig geworden?

Kom direct in actie door op de onderstaande knop te klikken.

Klik hier om mij te bellen

Contactformulier

Wil je meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand contactformulier in en er wordt binnen 24 uur contact met je opgenomen.

10 + 11 =

Bedrijfsfilosofie

De missie van Corvie is om de coachee zichzelf weer te laten omarmen. Kom erachter waarom je bent wie je bent en waarom je doet wat je doet. Vergroot je zelfinzicht, zelfvertrouwen en daarmee je zelfacceptatie. 

Bedrijfsgegevens

BTW: NL004579505B22
KVK: 88299740
IBAN: NL07RABO0319654117

Contactgegevens

Dirkappel 35
4255 JT Nieuwendijk
Nederland

+31 (0)6 198 536 50
info@corvie.nl