Over
Corvie loopbaancoaching

Corvie’s missie

Het vergroten van zelfinzicht en zelfvertrouwen

Corvie vergroot het zelfinzicht en zelfvertrouwen van de coachee door het aanreiken van praktische handvatten. Het doel is om de coachee zijn of haar eigen pad te laten bewandelen en de beste versie van zichzelf te laten ontmoeten.

Corvie betekent ‘leef naar je eigen ik’

Wie geef jij een kop koffie drinken met mij cadeau

Als loopbaancoach ga ik samen met de coachee op zoek naar de ware identiteit en zingeving. Kom erachter wie je echt bent en waarom je doet zoals je doet. Dit is namelijk alles bepalend voor je gedrag en de overtuigingen die je hebt. Je zult zien dat de tekst ‘zo ben ik nu eenmaal’ snel wordt ontkracht als je met mij in gesprek gaat!

"Corine is een fijne, persoonlijke coach die écht luistert en daardoor een passend traject weet aan te meten. De lessen die ik uit de sessies heb mogen halen, zal ik voor altijd met me meedragen. Ook wanneer ik behoefte had aan iets anders dan wat eigenlijk gepland stond, wist ze goed te schakelen en toont daarmee kennis van zaken."

"Ontzettend fijn het traject bij Corvie! Erg blij dat ik dit gedaan heb. Het heeft veel inzichten gebracht. Ze is erg goed met de juiste vragen stellen, zodat je een stapje verder moet nadenken. Super fijne en vooral veilige sfeer. Ik zou het een ieder aanraden om met Corine aan de slag te gaan."

"Gepassioneerd, empathisch, professioneel en collegiaal. Corine creëert een omgeving van vertrouwen en openheid, waarin iedereen zich vrij voelt om ideeën en zorgen te delen. Haar diepgaande kennis en inspirerende aanpak helpen anderen om hun volledige potentieel te bereiken. Als je op zoek bent naar begeleiding bij loopbaanontwikkeling en het vergroten van vertrouwen, kan ik Corine ten zeerste aanbevelen."

“Dankzij Corine Visser heb ik het gevoel dat ik weer de beste versie van mezelf aan het worden ben!”

“Toen ik bij Corine Visser kwam voelde ik me op mijn gemak door haar open houding en enorme inlevingsvermogen. Haar gerichte, objectieve vraagstelling zorgt dat je echt zelf aan de bak moet. Corine Visser begeleidt je hierin op positieve wijze en met persoonlijke aandacht. Naast de diepe gesprekken was er ook genoeg tijd om stil te staan bij hoe je jezelf in sommige situaties voelt. Zoveel prettiger dan alleen maar praten. Met de coaching van Corine Visser zet ze in op het hoogst haalbare. Een echte aanrader.”

"Ze heeft een uniek talent om mensen te motiveren en hen te begeleiden bij het ontdekken en benutten van hun sterke punten. Als je op zoek bent naar een loopbaancoach die niet alleen over de juiste expertise beschikt, maar ook een warme en ondersteunende benadering heeft, dan raad ik Corine ten zeerste aan."

Hoe werk ik

Mijn doel is dat de coachee zichzelf beter leert kennen

Stap 1

Doelstellingen & Actieplan

Ik start altijd vanuit een doelstelling; wat wil de coachee bereiken? Waarom is dit belangrijk en wat voelt de coachee als hij of zij dit heeft bereikt? Vervolgens gaan we kijken of er al eerder acties zijn ondernomen om richting het doel te gaan bewegen en waarom dit wel of niet is gelukt. Mogelijke oplossingen worden in kaart gebracht en samen stellen we een actieplan op met daarin een centrale coachingsvraag. 

Stap 2

Onderzoek

Belangrijk is dat een coachee zichzelf beter leert kennen. Waarom ervaart de coachee een probleem, wat is zijn of haar gedrag en hoe voelt die persoon zich. Je identiteit wordt gevormd door drie dingen; het gen dat je meekrijgt bij je geboorte, je opvoeding en invloeden vanuit je sociale omgeving. Oftewel wat zijn je normen en waarden. Samen zullen we laagje voor laagje gaan afpellen.

Stap 3

Zelfinzicht versterken

Mijn rol als coach is om handvatten aan te reiken en geen advies te geven. Samen vertalen we de verkregen inzichten naar de praktijk. Alles draait om het vergroten van het zelfinzicht van de coachee. Mijn kracht is dat ik niet alleen praat met mijn coachees, maar dat ik op interactieve wijze coachees in het hier en nu laat komen, waardoor ze de coaching zullen ervaren alsof ze midden in een echte situatie zitten.  

Aangenaam

Corine Visser, ondernemer,

young professional, coach

Na ruim 11 jaar bij een commercieel bedrijf te hebben gewerkt en een opleiding tot (loopbaan)coach  te hebben afgerond, ben ik er klaar voor om mijn passie te gaan volgen. COACHEN!

Voordat ik deze stap in het diepe maakte, was ik leidinggevende bij Easyfairs (vakbeurzen organisator) waar ik eindverantwoordelijk was voor een aantal vakbeurzen en een team aanstuurde op zowel operationeel als strategisch niveau. In die 11 jaar binnen dit bedrijf heb ik ervaring op kunnen doen in verschillende functies en heb ik op diverse niveaus leiding gegeven.

Een mooie carrière waarvan de weg er naartoe het meest interessant is. In mijn eerste rol als leidinggevende in 2017 heb ik zelf een coachtraject van een aantal maanden doorlopen om over mijn onzekerheid en perfectionisme te praten. Ik moest dit doen, want ik kan anderen pas goed begeleiden als ik mezelf goed ken.

Corine Visser

Loopbaancoach

Dit coachtraject is het mooiste cadeau wat Easyfairs mij heeft kunnen geven. Op persoonlijk vlak, maar het heeft er in mijn geval ook voor gezorgd dat ik mijn passie heb gevonden. Dit leidde tot een opleiding (loopbaan)coach en tot mijn eigen bedrijf: Corvie!

Naast mijn passie voor coachen vind ik het heerlijk om tijd door te brengen met mijn man en zoontje Vesper. In mijn vrije tijd ben ik spinning instructrice, vind ik het leuk om te boksen, uiteten te gaan en te reizen.

In 2022 heb ik mijn coachopleiding afgerond welke StiR gecertificeerd is. Wil je inhoudelijk meer weten over mijn opleidingen en werkervaring? Kijk dan op mijn LinkedIn pagina.

Mijn persoonlijke kenmerken:

  • ROpen houding
  • RWarme persoonlijkheid
  • RGroot inlevingsvermogen
  • RPositief ingesteld
  • RDoelgericht
  • RPragmatisch

Opdrachtgevers

Deze partijen (o.a.) zijn je voorgegaan

Nieuwsgierig geworden?

Kom direct in actie door op de onderstaande knop te klikken.

Klik hier om mij te bellen

Contactformulier

Wil je meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand contactformulier in en er wordt binnen 24 uur contact met je opgenomen.

11 + 5 =

Bedrijfsfilosofie

De missie van Corvie is om de coachee zichzelf weer te laten omarmen. Kom erachter waarom je bent wie je bent en waarom je doet wat je doet. Vergroot je zelfinzicht, zelfvertrouwen en daarmee je zelfacceptatie. 

Bedrijfsgegevens

BTW: NL004579505B22
KVK: 88299740
IBAN: NL07RABO0319654117

Contactgegevens

Dirkappel 35
4255 JT Nieuwendijk
Nederland

+31 (0)6 198 536 50
info@corvie.nl