Loopbaancoaching

Corvie loopbaancoaching

Wat is loopbaancoaching

Loopbaancoaching kun je zien als je loopbaan een boost geven. Loopbaancoaching gaat over jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en het effectiever en efficiënter realiseren van je doel. Corvie loopbaancoaching is erop gericht werknemers binnen het huidige bedrijf weer (of meer) ‘gelukkig’ te laten worden. Denk aan loopbaancoaching vraagstukken, zoals effectieve communicatie, focussen, delegeren, nee leren zeggen, omgaan met teleurstellingen of het geven van feedback. Na een loopbaancoaching traject weet de coachee meer over zichzelf en kan de coachee zichzelf beter beoordelen en waarderen.

Voor wie?

Voor iedereen die vastloopt in zijn of haar werk

 

Wanneer kun je Corvie loopbaancoaching inzetten 

Bijvoorbeeld bij vraagstukken zoals stress klachten, burn-out, perfectionisme, meer los kunnen laten van verantwoordelijkheidsgevoel, planning (omgaan met deadlines en prioriteiten stellen), conflicten op de werkvloer, ontdekken waar je krachten liggen en de juiste energie balans tussen werk en privé. Anders dan loopbaanbegeleiding is Corvie loopbaancoaching erop gericht werknemers binnen het huidige bedrijf weer (of meer) ‘gelukkig’ te laten worden.

Het doel is om de coachee zijn of haar eigen pad te laten bewandelen en de beste versie van zichzelf te laten ontmoeten. Je kunt Corvie inzetten voor een traject of kies ervoor om op wekelijkse of maandelijkse basis een coach beschikbaar te stellen.

PERSOONLIJK

Ik maak graag kennis met je
tijdens een kopje koffie

INLEVINGSVERMOGEN

Vanuit eigen ervaringen kan ik een spiegel zijn voor young professionals

PRAGMATISCH

Met een doelgerichte aanpak verbind ik de
theorie met de praktijk

Een gezond bedrijf begint bij tevreden werknemers

Met Corvie loopbaancoaching investeer je in de duurzame inzetbaarheid van je personeel. Corvie loopbaancoaching laat de werknemer de beste versie van zichzelf ontmoeten door het vergroten van het zelfinzicht en zelfvertrouwen. Zowel op werk- als persoonlijk niveau stimuleert Corvie loopbaancoaching gedragsverandering en daarmee persoonlijke groei. Corvie loopbaancoaching is erop gericht werknemers binnen het huidige bedrijf weer (of meer) ‘gelukkig’ te laten worden. Meer werkgeluk door te investeren in een loopbaancoaching traject is het beste cadeau dat je je werknemer kunt geven.

Persoonlijke inzichten worden vertaald naar de praktijk

Als coachee krijg je praktische handvatten aangereikt

Kennismaking

Voor een succesvol traject is het belangrijk dat de coachee zich vertrouwd voelt. Laten we kijken of er een klik is tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Analyse

Wat is het doel van de coachee? Mogelijke oplossingen worden in kaart gebracht en samen stellen we een actieplan op met een centrale coachingsvraag.

Ontwikkeling

De coachee heeft zelf de regie in handen tijdens de gesprekken. Het huiswerk zorgt ervoor dat de coachee zelfstandig bezig is met zijn of haar ontwikkeling.

Evaluatie

Bij aanvang van elk gesprek kijken we terug op de afgelopen weken. Wat ging er goed en wat niet? In het laatste gesprek pakken we terug op de centrale coachingsvraag.

Nieuwsgierig geworden?

Kom direct in actie door op de onderstaande knop te klikken.

Klik hier om mij te bellen

Contactformulier

Wil je meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand contactformulier in en er wordt binnen 24 uur contact met je opgenomen.

14 + 10 =

Bedrijfsfilosofie

De missie van Corvie is om de coachee zichzelf weer te laten omarmen. Kom erachter waarom je bent wie je bent en waarom je doet wat je doet. Vergroot je zelfinzicht, zelfvertrouwen en daarmee je zelfacceptatie. 

Bedrijfsgegevens

BTW: NL004579505B22
KVK: 88299740
IBAN: NL07RABO0319654117

Contactgegevens

Dirkappel 35
4255 JT Nieuwendijk
Nederland

+31 (0)6 198 536 50
info@corvie.nl